Samenvatting: Energy Vault sluit serie B-financiering met een investering van 110 miljoen dollar uit het Softbank Vision Fund

LUGANO, Zwitserland–()–Energy Vault, de ontwikkelaar van producten voor hernieuwbare energieopslag die de wereldwijde aanpak van langdurige energieopslag transformeren, kondigde vandaag aan dat het een financieringsronde van 110 miljoen dollar voor de B-serie heeft afgerond. De investering voor deze ronde werd gedaan door SoftBank Vision Fund (Vision Fund) in zijn eerste investering in energieopslagtechnologie. Energy Vault zal de fondsen gebruiken om de wereldwijde inzet van haar technologie te versnellen, waardoor hernieuwbare energiebronnen – voor het eerst – 24 uur per dag voor minder dan de kosten van fossiele brandstoffen basislaststroom kunnen leveren. Als onderdeel van de investering zal Andreas Hansson, Partner voor SoftBank Investment Advisers, toetreden tot de raad van bestuur van Energy Vault.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Read on The Source