Samenvatting: Visa bereikt 100 procent hernieuwbaar elektriciteitsdoel

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)–Visa (NYSE: V) heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf zijn doelstelling heeft bereikt om tegen 2020 100 procent hernieuwbare elektriciteit te gebruiken, het bevorderen van het streven van de onderneming om op verantwoorde en duurzame wijze leiding te geven aan de wereldwijde activiteiten van de onderneming, waaronder 131 kantoren in 76 landen en vier wereldwijde verwerkingscentra.

Sinds het behalen van de doelstelling van 100 procent hernieuwbare energie in 2018, heeft Visa snel actie ondernomen in zijn wereldwijde faciliteitenportfolio door te evolueren naar een duurzame mix van hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-energie en wind.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Read on The Source

Be the first to comment

Leave a Reply