Samenvatting: De conferentie 'Future of Electrification' gaat ook het derde jaar door

POVIGLIO, Italië–(BUSINESS WIRE)–ZAPI GROUP, een internationale leider op gebied van elektrificatie van voertuigen, kondigde de datums van 2024 aan voor haar virtuele conferentie ‘Future of Electrification’, die zal doorgaan op 7 en 8 februari 2024. Na het succes van de eerste twee jaar, zal de conferentie sectorleiders en experts in elektrificatie van industriële en commerciële voertuigen bijeenbrengen om de praktische stappen te bespreken om een volledig elektrische werkelijkheid tot stand te brengen.

De conferentie, voorgesteld door ZAPI GROUP, een leider op gebied van elektrificatie sinds 1975, zal inzichten verschaffen in de nieuwste technologie, sectortrends en geopolitieke en regelgevende factoren die aan de grondslag liggen van de revolutie op gebied van elektrificatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Read on The Source